If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И аз да си кажа колеги - тука повечето 159 с 3,2 мотор са в Москва и колегите от форума споделят, че разхода е над 25л. на 100 км. След 25 - компа повече не показвал - чертички. Другата им забележка е че динамиката не била много добра - колата била доста тромава.
Сам не съм карал и нямам наблюдения.
който в България с гаранция няма да го направят поне в милано моторс така твърдят
Чакай сега, аз лично говоря за кола на старо, все си мислех, че един ремап може да се направи и от можещите във форума, които всички ги знаем А доколкото четох това придърпване не се признава за дефект и в Англия, така че Милано Моторс въобще не влиза в сметките, дори за нова кола.
156 2.4JTD '99 - продадена
Nissan Murano '05 - не знам дали някога пак ще се кача на кола
имам следното питане: при движение се чува някакъв мноооого тих но дразнещ звук от към предното стъкло. нещо като тропане или скърцане на пластмаса. не е болка за умиране ама пък дразни.....
това по английския форум четох, че се оправяло със силикон и с някаква карта от типа на дебитна/кредитна/за телефон... от тея пластмасите
Е това остава само... да си наръгам календарчета на Лепа Брена и на Сашо Роман по таблото пък и да ги залепа със силикон на всичкото отгоре... Просто таблото е направено калпаво и си скърца. То и на Мерцедес не е по издражливо... то и на танк ше се разскърца по тея гробища, по които движиме. Стискаш зъби и пускаш Bose-то на MAX и се праиш, че не го чуваш
Просто таблото е направено калпаво и си скърца. То и на Мерцедес не е по издражливо... то и на танк ше се разскърца по тея гробища, по които движиме. Стискаш зъби и пускаш Bose-то на MAX и се праиш, че не го чуваш
а ей това е истината...
то просто не се издържа - е**** ти улиците ..
на мен ми се налага да карам по цар борис поне по веднъж на ден и да я мина по два пъти от край до край,,,
няма да ти казвам , че ми се реве само като минавам от там
хъх съгласен съм с Петко
щото тествах и 1.9 и 2.4
за бензин не ща и да чуя
и наистина 2.4 е перфектен
но за 2.4 цена 60 и няколко
ще ме извиняват от Алфа
това тенеке след 2 години ще се продава
по родния битак за около 20к
засега не мисля да робувам дълги години
на купчина железо и пластмаса
и 156 номер си ме вози доволно
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Е това остава само... да си наръгам календарчета на Лепа Брена и на Сашо Роман по таблото пък и да ги залепа със силикон на всичкото отгоре... Просто таблото е направено калпаво и си скърца. То и на Мерцедес не е по издражливо... то и на танк ше се разскърца по тея гробища, по които движиме. Стискаш зъби и пускаш Bose-то на MAX и се праиш, че не го чуваш
то хубаво ама на 3000 км да се разскърца.....па и БОСЕ си немам....жив да ме ожали човек! четох в Авто Билд че от 2008 в 159 вагонетка е премахнат бутона за отваряне на багажника на тавана и се отваря като натиснеш емблемата.....а мойта си е с бутон. що тъй?
то хубаво ама на 3000 км да се разскърца.....па и БОСЕ си немам....жив да ме ожали човек! четох в Авто Билд че от 2008 в 159 вагонетка е премахнат бутона за отваряне на багажника на тавана и се отваря като натиснеш емблемата.....а мойта си е с бутон. що тъй?
Щото е произведена преди това и е постояла в склада на ММ докато я купиш.
Comment